Het heeft even op zich laten wachten maar het komt er dan toch echt aan, de lancering van Onlinedraaiboek.nl!  De afgelopen maanden na afronding van mijn afstudeeronderzoek naar Onlinedraaiboek.nl (en een flitsende start aan de Rijksuniversiteit Groningen) is er hard gewerkt aan de functionaliteiten van Onlinedraaiboek.nl. Dit heeft onder andere geresulteerd in deze mooie website. Maar heeft uiteraard als einddoel de lancering van Onlinedraaiboek.nl op maandag 5 januari 2015!

Naast deze website hebben we tevens een nieuw logo, ontworpen door Media4ever, en is er advies ingewonnen bij verschillende bevriende ondernemers om van Onlinedraaiboek.nl een groot succes te maken. We werken hard aan de lancering van Onlinedraaiboek.nl. Bent u benieuwd naar de vorderingen en wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via het formulier op de homepage.

We gaan beginnen!

Categorieën: Algemeen