Af! We zijn begonnen! U heeft er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Onlinedraaiboek.nl is begonnen. Wat in 2013 begon als een project voor de Hanzehogeschool Groningen is uitgegroeid tot een functionerend programma voor het snel en eenvoudig opstellen van uw draaiboek.

Na een eerste opzet van Onlinedraaiboek.nl in 2013 begon het programma echt vorm te krijgen dankzij mijn afstudeeronderzoek begin 2014. Het Proof of Concept wat hier uit kwam is in de afgelopen maanden helemaal uitgewerkt tot wat er nu staat, een handig en eenvoudig programma voor het opstellen van uw draaiboek. Ik nodig u uit om de software te gaan gebruiken voor uw evenement door een account aan te maken.

En dit is pas het begin. Er wordt nu alweer hard gewerkt aan nieuwe verbeteringen en uitbreidingen die het organiseren van uw activiteit nog eenvoudiger maken. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Categorieën: Algemeen