Vanaf vandaag kunnen uw medewerkers het door u gegenereerde draaiboek ook downloaden als PDF. Hierdoor wordt Onlinedraaiboek.nl nog eenvoudiger voor uw medewerkers om te gebruiken. Niet alleen is uw draaiboek nu altijd up-to-date beschikbaar op computer, tablet of smartphone, uw draaiboek kan voortaan ook uitgeprint worden door uw medewerkers.

Onlinedraaiboek.nl biedt u en uw medewerkers nu al de mogelijkheid om op locatie uw draaiboek in te zien op tablet of smartphone. Uit een onderzoek van Onlinedraaiboek.nl onder (mogelijke) gebruikers bleek echter dat veel gebruikers naast de digitale variant, het draaiboek graag op papier bij zich hebben. Daarom hebben we in deze update de mogelijkheid meegenomen om het draaiboek te exporteren als PDF, om de gebruiksvriendelijkheid van Onlinedraaiboek.nl te bevorderen.

Categorieën: Updates